Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eljött végre a várva-várt bejelentés, mától nem titok min dolgozott a Bungie fejlesztőcsapata az elmúlt években. A HALO szériával méltán népszerűvé vált csapat ma bejelentette legújabb játék - PlayStation Játékok magazin
részletek »

Bemutatták a Destiny-t, a Bungie új játékát

A PlayStation a világ legnépszerűbb konzolja, a Tuti Magazinban erről és természetesen a PlayStation játékokról lesz szó. Friss híreket, játékbemutatókat, teszteket, érdekességeket, legújabb fejlesztéseket olvashattok a PlayStation világából.
PlayStation Játékok magazin
Itt vagy: PlayStation Játékok magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bemutatták a Destiny-t, a Bungie új játékát
Bemutatták a Destiny-t, a Bungie új játékát
Destiny, a Bungie legújabb FPS játéka
Eljött végre a várva-várt bejelentés, mától nem titok min dolgozott a Bungie fejlesztőcsapata az elmúlt években. A HALO szériával méltán népszerűvé vált csapat ma bejelentette legújabb játékát, a Destiny-t, mely a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem MMO (massively multiplayer online game) lesz. Az alábbiakban a gamer365 cikkét olvashatjátok.
Eljött a nap, amit már sokan vártak: végre bemutatkozott a Bungie és az Activision grandiózus közös projektje, a 2009 óta készülő Destiny, amely egy játékok egész sorát magával hozó univerzum lesz a következő tíz év folyamán.

Kezdjük a legfontosabbal: a Destiny FPS, de a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem MMO - ha szeretnéd, egyedül is játszhatod, akár az elejétől a végéig. A játék ettől függetlenül erőteljesen közösségi élmény lesz, amely állandó internetkapcsolatot igényel majd, és a single player mellett lesz benne kooperatív és kompetitív játéklehetőség is, méghozzá számtalan különféle tennivaló formájában.

A Destiny egy futurisztikus, poszt-apokaliptikus világban játszódik. Egy rejtélyes erő majdhogynem kiírtotta az emberiség egészét, egy különös jelenség, az Utazó azonban közbelépett és megmentette az életben maradó keveseket. A hatalmas objektum most a Föld utolsó városa felett lebeg, őrizve és védelmezve azt, te pedig a város Védelmezőinek egyikének bőrébe bújhatsz bele. A bolygó sorsa rajtad áll vagy bukik: ha sikerül legyőznöd a Naprendszerbe betolakodó idegen fajt, megmentheted a bolygót, ellenkező esetben azonban az emberiség pusztulását leszel kénytelen végignézni.
Hirdetés

Játsszál akár egyedül, barátokkal, vagy éppen mások ellen, karaktered folyamatosan fejlődik, így a Destiny egy állandó és átfogó élmény. Maga a játéktér is egy hatalmas, nyitott és élő-lélegző világ, dinamikus napszak- és időjárás-változással, melyben bolygóról bolygóra utazhatsz és számtalan lehetőség közül válogathatsz.

A Bungie szerint a Destiny legérdekesebb eleme a felépítése lesz, ám hogy ez konkrétan miért is van így, arról egyelőre nem beszéltek részleteiben. Ami azonban bizonyos, hogy a játék nem fog rendelkezni főmenüvel, a fejlesztők ugyanis teljesen új módon szeretnék a játékosok elé tárni a szórakozási lehetőségeket. Tennivalóból rengeteg különféle lesz: mászkálhatsz a városban, lesznek időre menő feladatok, de még olyanok is, melyek csak ritkán bukkannak majd fel - könnyen megtörténhet, hogy a játékos végül teljesen máshol köt majd ki, mint ahol eleinte tervezte.

A Destiny a személyes történeteket, a játékosok által létrehozott legendákat szeretné elhozni a konzolokra, azt a jelenséget, amely korábban első sorban a World of Warcraft sajátja volt. Éppen ezért kap majd komoly hangsúlyt a játék közösségi jellege, a konkrétumokra - legyen szó a játékmódokról, magáról a játékmenetről, a fegyverekről vagy a kasztokról - azonban egyelőre még várnunk kell.

A megjelenés és a platformok terén még vannak kérdőjelek. Ami bizonyos, hogy a Destiny első körben konzolos cím lesz - az Xbox 360, a PlayStation 3, valamint ezek utódja biztosan nem marad ki az első játékból. A Bungie a PC felé is kacsintgat, ám erre legfeljebb csak a későbbiekben fog megérkezni a franchise, míg a Wii U-ról nem esett szó. Ami pedig a megjelenést illeti: a 2013-as premier nem lett sem megerősítve, sem megcáfolva.

Odafent az első hivatalos videót nézhetitek meg a játékról, amely egy dokumentumfilm a fejlesztők kommentárjával, és első sorban a világról, a célokról és az ambíciókról szól, de néhány gameplay villanás is felfedezhető benne, így mindenképpen érdemes megnézni. Emellet a galériában az első hivatalos látványterveket is megtekinthetitek.
Destiny ViDoc - Pathways Out of Darkness
Bungie fejlesztői video a legújabb játékról, a Destinyről.
http://s1.tlap.hu/magazin/914/mzn_cikk_kepek_10348/Destiny
Destiny
Destiny
What is Destiny
Destiny - The Story
Destiny - Values
Destiny - a játék
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Destiny, konzol, konzoljáték, PS3, Xbox 360, Wii U, games, játék, Bungie
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-18 08:38:57
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü